NUK MUND TË GJENI MË TË MIRË! BLEJENI!
Rreth Nesh

Ndërmarrja Ndërtimore Prodhuese “HOXHA” është e themeluar ne mars te vitit 2000 si biznes individual me pronar z.Bajram Hoxha,dhe si veprimtari kryesore ka ndërtimtarin e lartë dhe të ulët...


Lexo me shume
  • Video Reklama
    Video Prezantuese